Bílý čaj
Termínem bílý čaj se obvykle označuje takový druh čaje, který obsahuje mladé nebo jen lehce a specificky zpracované lístky čajovníku čínského (Camellia sinensis). Tyto čaje se vyrábějí zavadnutím, lehkou fermentací a sušením velmi pečlivě sklizených čajových lístků. Jedná se většinou o velmi kvalitní čaje, dá se říci pozůstatky čajů určené výhradně pro císaře.
Termínem bílý čaj se obvykle označuje takový druh čaje, který obsahuje mladé nebo jen lehce a specificky zpracované lístky čajovníku čínského (Camellia sinensis). Tyto čaje se vyrábějí zavadnutím, lehkou fermentací a sušením velmi pečlivě sklizených čajových lístků. Jedná se většinou o velmi kvalitní čaje, dá se říci pozůstatky čajů určené výhradně pro císaře.
Pokračovat
Zobrazeno 1 až 3 z 3
Zobrazeno 1 až 3 z 3